sábado, 1 de agosto de 2009

Maria Casado l'espifia

Maria Casado, víctima del "Pressing APM!"

Maria Casado, víctima del "Pressing APM!"

Enllaços relacionats

La presentadora d'informatius s'enfronta a les seves millors relliscades televisives, veiem el tràiler de "La crisi perfecta" i Mariano Rajoy concursa a "Password".

A l'"Alguna pregunta més?" d'aquest dimarts, la presentadora catalana del "Telediario" i del "59 segons", Maria Casado, s'enfrontarà a les seves pròpies pífies en el "Pressing APM!". D'altra banda, veurem el tràiler de "La crisi perfecta", el president Montilla parlarà clar sobre el finançament i Puigcercós confessarà el seu amor per Carod-Rovira. A més a més, demanarem als jugadors del Barça que enguany ho guanyin tot, Mariano Rajoy concursarà a "Password" i Tomàs Molina farà una previsió molt especial. Tot això i molt més, en un programa de 25 minuts.

L'"APM?" va néixer com un especial el 14 de juliol del 2004, però els bons resultats d'audiència -una mitjana de 595.000 espectadors i una quota de pantalla del 23,2%- en van afavorir la continuïtat. El 2004 va passar a ser un espai setmanal de 20 minuts, amb una quota de pantalla del 25,1% i una audiència mitjana de 679.000 espectadors. Del novembre al juliol del 2006 va tenir una audiència mitjana de 626.000 espectadors i una quota de pantalla del 22,3%. L'"Alguna pregunta més?" de TV3, en la quarta temporada, es va consolidar en el "prime time" amb un "share" superior al 20% i una audiència mitjana de 617.000 espectadors. Enguany, en la cinquena temporada, està assolint un 21% de "share" de mitjana.

No hay comentarios: